To Damer Med Munnbind Pa Kontor

Dato: 17. juni 2020

Skrevet av: Even Bolstad

Hva har vi lært av korona – og hva gjør vi videre?

Korona røsket ordentlig fatt i oss. På mange måter. Nå forbereder vi å komme tilbake. Til kontoret, men også til en ny normal hva angår alt fra organisasjonsdesign, bruk av teknologi og nye arbeidsformer til kontorarkitektur og smittevern. Hva har vi lært? Og hva tenker norske HR ledere om det som ligger foran oss? Hva blir den nye kontorhverdagen og skal vi i det hele tatt tilbake til kontoret?

Hva tenker norske HR direktører om hva vi har lært og hva som ligger foran oss, drøyt tre måneder etter Korona? Denne artikkelen er basert på innspill fra medlemmer av HR Norge nettverk for øverste HR-ledere i store norske virksomheter og samtaler med enkeltpersoner.

En ting som går igjen hos nesten alle: Læring handler om å endre atferd. Når vi nå skal tilbake til kontoret - i større eller mindre grad, er det viktig å ta vare på det nye og verdifulle slik at vi unngår sakte å gli tilbake til "gammel normal" ut fra gammel (u)vane.

I webinaret På vei tilbake til kontoret…eller? 26. juni har CHRO i Telenor Cecilie Heuch og daglig leder i HR Norge en samtale om noe av det som ligger foran oss.  Se også under "HR TV", hvor det ligger et arkiv av webcaster som belyser mange av læringspunktene i større dybde.

Ønsker du å lese hele artikkelen må du være medlem i HR Norge

Jobber du i en virksomhet med virksomhetsmedlemskap kan alle kontakter få tilgang til HR Norges +artikler.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!