Oppslag Vg 23 06 20 Thumb

NITO advarer mot permanent hjemmekontor

NITO-president Trond Markussen advarer mot hjemmekontor for å kutte areal og kostnader. Sosiale faktorer veier tyngre, sier han i stort oppslag i VG og E24. - Virksomhetene jobber hardt for å finne løsninger som passer både virksomhet og den enkelte, svarer daglig leder i HR Norge, Even Bolstad.

Les mer

Pressekontakter

Even Bolstad

Daglig leder

Even Bolstad

Holder foredrag om HR-fag, HR-trender, strategi, ledelse, endringsledelse, omstilling, belønning og arbeidslivsspørsmål.

Pressetalsperson.

+47 906 66 720

Anne Lian

Seniorrådgiver kommunikasjon

Anne Lian

Redaktør for hrnorge.no, nyhetsbrev og HR Norge sine sider i Personal og Ledelse.

Pressekontakt.

Svarer på spørsmål om aktuelle saker og medlemsinformasjon.

+47 934 64 803

HR Norge i media

Se alle
Even Bolstad Presse2

Presse

Finansavisen: Koronakrisen øker digital kunnskap og samhandling viser ny undersøkelse

Ni av ti norske virksomheter mener det kan komme noe positivt ut av koronakrisen, som økt digital kunnskap og bedre samhandling. Det viser en fersk undersøkelse utført av HR Norge. Tunge tider kan styrke mange i etterkant, mener Even Bolstad.

Tomt Kontor

Presse

Slik leder du best i krisetider

En ny undersøkelse fra HR Norge viser at klar kommunikasjon er det viktigste fra en leder akkurat nå. Halvparten av virksomhetene sier at dette er den absolutt viktigste lederadferden i koronakrisen.

Trender2

Presse

Koronakrisen gir muligheter for innovasjon og kompetanseutvikling

Under Berlinkrisen holdt John F. Kennedy en av sine legendariske taler. Da fortalte han at at det kinesiske ordet weiji – krise – består av to tegn; «fare» og «mulighet». Det er visstnok overhodet ikke sant. Dessverre. For rent pedagogisk fungerer denne historien glimrende for å illustrere et poeng. Korona kan være det som løfter innovasjon, kompetanseutvikling og nye næringer i Norge.

Siste pressemeldinger

Se alle

01.04.2020

Slik leder du best i krisetider

En ny undersøkelse fra HR Norge viser at klar kommunikasjon er det viktigste fra en leder akkurat nå. Halvparten av virksomhetene sier at dette er den absolutt viktigste lederadferden i koronakrisen.

Les mer

14.02.2020

Ny HR-undersøkelse: Norske ledere gir størst frihet

Norske ledere gir mer frihet enn andre nordiske ledere. - Gi slipp-ledelse gir suksess, mener Even Bolstad i HR Norge.

Les mer

13.11.2019

HR Norges Lederpris for 2019 gikk til Maalfrid Brath – Konsernsjef i ManpowerGroup

Maalfrid Brath er vinner av HR Norges Lederpris 2019. Hun har ledet ManpowerGroup i Norge i 10 år med gode resultater og solid vekst. I tillegg til sin rolle som konsernsjef i Norge har hun nå tiltrådt som regionsjef for Norden og de baltiske landene.

Les mer

14.08.2019

Ny undersøkelse om mangfold på norske arbeidsplasser: Det ytre mangfoldet som teller

Norske virksomheter må fokusere mer på det usynlige mangfoldet, mener HR Norge. En ny undersøkelse viser at det fortsatt er mangfold innen yrkeserfaring og utdanning som blir sett på som viktigst på arbeidsplassen.

Les mer

15.05.2019

HR Norges Kompetansepris 2019 til DNB

DNB tildeles HR Norges Kompetansepris 2019 for sin sterke satsing på kompetanse i en utfordrende endringsprosess.

Les mer

12.04.2019

Høy begynnerlønn for nyutdannede i Norge

Ingen land lønner nyutdannede bedre enn Norge. Om de kommer inn i selskapet med bachelor, master eller doktorgrad i ryggsekken betyr imidlertid ganske lite. I hvert fall første året.

Les mer

29.03.2019

Gjennomsnittsnordmannen er over gjennomsnittet flink

Snart venter lokale lønnsoppgjør. Mange ledere får da utfordringen med å vurdere hvordan deres egne presterer. Når norske ledere blir spurt om medarbeiderne deres møter forventningene, overstiger dem eller kommer til kort, er det svært mange som har overrasket sjefen i året som har gått.

Les mer

12.03.2019

«Ingen» bryr seg om virksomhetens miljøansvar

HR Norge og Kantar TNS sin arbeidslivsundersøkelse, ALx, viser at virksomhetens miljøansvar er nærmest ubetydelig for valg av jobb og som motivasjonsfaktor for nordmenn.

Les mer

11.03.2019

Nordmenn stortrives på jobb

Åtte av ti arbeidstakere i Norge er godt fornøyd med jobben sin, viser arbeidslivsundersøkelsen, ALx fra HR Norge og Kantar TNS. – Dette er et skyhøyt tall, sier daglig leder i HR Norge, Even Bolstad.

Les mer

Bildegalleri

Jobber du i presse og ønsker å motta informasjon fra HR Norge? Fyll ut skjema og merk det med "Presse".