Artikler med taggen "AI" ( 7 treff )

 • Menneske + Maskin: Svaret på fremtidens arbeidsutfordringer

  ​Bruk av kunstig intelligens i arbeidslivet har blitt en naturlig del av digitaliseringen. Dette skaper entusiasme hos mange, men også usikkerhet. Det er skrevet mye om at roboter overtar jobbene våre, men egentlig handler det om å forstå mulighetsrommet som ligger i smart bruk av kunstig intelligens og ny teknologi. 

  Les mer
  Kunstig Intelligens 1
 • Kompetanseutvikling

  Et arbeidsliv i endring – hvordan påvirker dette behovet for kompetanse?

  Vi har i løpet av de siste få år sett hvordan fremvoksende teknologier har endret utførelsen av arbeid i enkelte bransjer hvor noen oppgaver er blitt overflødige samtidig som andre oppgaver eller jobber er blitt skapt.

  Les mer
  Kunstig Intelligens 1
 • Når maskinene velger din nye kollega

  Dagens Perspektiv 4. oktober: Verktøy som kan forutsi jobbsøkeres personlighet og egnethet gjennom avanserte algoritmer har blitt svært populære i USA – og Norge kommer etter. Vil det endre rekrutteringsbransjen?

  Les mer
  Ai Rekurttering Dagens Perspektiv
 • AI-lykken starter med menneskene du har i dag

  For å dra nytte av mulighetene som kommer med kunstig intelligens, må HR starte med å i større grad utnytte potensialet til menneskene som er i organisasjonen i dag, mener professor i strategi og entreprenørskap ved London Business School, Julian Birkinshaw.

  Les mer
  Agile Organisasjoner
 • Rekruttering

  Dette bør du tenke på før du anvender kunstig intelligens i ansettelser

  Mange arbeidsgivere er fascinerte av ideen om å bruke kunstig intelligens (AI) for å forbedre ansettelsesprosessene. AI-baserte kandidatvurderinger er i økende grad en del av seleksjonsprosesser, i alt fra chatbot-realistiske samtaler med kandidater i situasjonsbaserte tester (SJT) til algoritmebaserte vurderinger av kandidatenes svar på testspørsmål.

  Les mer
  Espen Skorstad Thumb
 • Arbeidslivet i 2029 - tech trender

  Velkommen til en reise inn i fremtiden til året 2029 hvor datamaskinene har like høy prosesseringskraft som den menneskelige hjerne. Det medfører at maskiner kan gjøre stort sett alt det et menneske kan, bare raskere og bedre.

  Les mer
  Robot Jordklode
 • HR Tech 2020 - rigg din virksomhet for fremtiden

  Det er mange tech-endringer på gang som får konsekvenser for hvordan vi jobber og organiserer oss. Er din virksomhet klar for nye lærings- og organisasjonsformer? Vi lader opp til konferansen HR Tech 12. mars med artikler som presenterer utvalgte foredragsholdere, belyser tidsaktuell tematikk og de siste trendene.

  Les mer
  Hr Tech 2020 Facebook