Artikler med taggen "Arbeidsrettskonferansen 2020" ( 5 treff )

 • Ivareta omsorgsplikten med en samtalepartner

  Med den nye hverdagen vi alle opplever, inviterer vi til digital Arbeidsrettskonferanse 13. mai. Programmet er oppdatert med relevante vinklinger som speiler de utfordringene vi nå står ovenfor. Vi vil gjennomføre programmet som opprinnelig planlagt. Du får mulighet til å stille dine spørsmål på konferansedagen.

  Les mer
  Varsling
 • Arbeidsrett

  Slik håndterer du samarbeidsproblemer og konflikter på arbeidsplassen

  De aller fleste arbeidsgivere opplever samarbeidsproblemer eller andre konflikter på arbeidsplassen. Det kan være alt fra misforståelser som er lette å rydde opp i, til alvorlige samarbeidsproblemer over lang tid.

  Les mer
  Eli Aasheim
 • Opplæring eller oppsigelse når den ansatte ikke presterer?

  Av og til skjer det, at en arbeidstaker over lengre tid ikke presterer som forventet. Hvordan forebygge at det skjer? Og når det likevel skjer: Hvilke tiltak kan arbeidsgiver sette inn?

  Les mer
  Brutalt Arbeidsliv
 • Arbeidsrett

  Nyheter i arbeidsretten - hva bør du vite nå

  I vår hverdag som arbeidsrettsadvokater var 2019 preget av omorganiseringer med fokus på ny kompetanse, de nye lovreglene som begrenset adgang til bruk av tilkallingsvikarer, mange spørsmål om arbeidstid, reisetid og gjennomsnittsberegning av arbeidstid og som alltid arbeidskonflikter og sykefravær. Vi ser et fokus på vernebestemmelser og HMS og flere saker til Arbeidstilsynet.

  Les mer
  Kariog Kristian
 • Strålende tilbakemeldinger på digital konferanse – og snart kommer digitale kurs

  I og med at det ikke er mulig å gjennomføre konferanser som er fysiske store møteplasser på en god stund enda, har vi i de siste ukene jobbet hardt med å få på plass en digital plattform som kan levere konferansenes innhold på en god, digital måte.

  Les mer
  Hjemmekontor Toppbanner