Artikler med taggen "HR Tech 2020" ( 7 treff )

 • AI-lykken starter med menneskene du har i dag

  For å dra nytte av mulighetene som kommer med kunstig intelligens, må HR starte med å i større grad utnytte potensialet til menneskene som er i organisasjonen i dag, mener professor i strategi og entreprenørskap ved London Business School, Julian Birkinshaw.

  Les mer
  Agile Organisasjoner
 • Lær av markedsføring i kampen om de beste

  I konkurransen om de beste hodene, er det lurt av HR å ta i bruk noen knep fra markedsføring. – Begge deler handler om å påvirke mennesker, påpeker professor i markedsføring, Lars Erling Olsen. Han ser flere grunner til at disiplinene på enkelte områder nå nærmer seg hverandre.

  Les mer
  Talent Toppbanner
 • Kan teknologi bygge tilhørighet?

  – Jeg tror det kan utvikles teknologi som gjør det enklere å investere tid med kolleger. Det er en spennende tanke, mener Karen Dolva i teknologiselskapet No Isolation.

  Les mer
  Av1 In Couch Toppbanner
 • Derfor bør HR få blockchain på blokka

  Det handler ikke bare om en digital valuta. – Ekspertene tror blokkjedeteknologien kan revolusjonere verden på samme måte som internett gjorde, sier Alisa T. Jensen. Flere løsninger basert på denne teknologien er allerede utviklet spesifikt for HR.

  Les mer
  Blockchain Toppbanner
 • Arbeidslivet i 2029 - tech trender

  Velkommen til en reise inn i fremtiden til året 2029 hvor datamaskinene har like høy prosesseringskraft som den menneskelige hjerne. Det medfører at maskiner kan gjøre stort sett alt det et menneske kan, bare raskere og bedre.

  Les mer
  Robot Jordklode
 • Fra klasserom til Digital Fieldworker

  - I Equinor har vi ønsket å tenke nytt rundt læring og utvikling. Læring kan ikke fungere som en fabrikk for tradisjonell e-læring og klasseromsundervisning. Det er ikke det mest effektive for oss, forteller Neil Hanley, Head of Tranformative Functions i Equinor University.

  Les mer
  Digital Transformasjon 2
 • HR Tech 2020 - rigg din virksomhet for fremtiden

  Det er mange tech-endringer på gang som får konsekvenser for hvordan vi jobber og organiserer oss. Er din virksomhet klar for nye lærings- og organisasjonsformer? Vi lader opp til konferansen HR Tech 12. mars med artikler som presenterer utvalgte foredragsholdere, belyser tidsaktuell tematikk og de siste trendene.

  Les mer
  Hr Tech 2020 Facebook