Hva er “Best Practice” i Performance Management?

17
juni

Medlemsmøte - Digitalt

10:30 - 11:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 16.06.2020 15:30

Påmeldingsfristen har utløpt

  Sted

  Webinar

  Adresse: ., ., Digitalt

  Webinar - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  Stadig flere organisasjoner har begynt å innføre kontinuerlige tilbakemeldinger og regelmessige pulsmålinger i stedet for mer tradisjonelle Performance Management tiltak. I tillegg opplever vi alle en generell trend mot digitalisering av HR-prosesser og nye smidige forretningsmodeller som påvirker medarbeiderutvikling og ansattopplevelsen. De mange forskjellige motivene for å endre Performance Management gjør ikke prosessen med forbedring av prosessen enklere - tvert imot.

  Linn Gevoll (PhD), Head of Performance Management, Nordea vil fokusere på tre forskjellige elementer, med formål å starte en faktabasert diskusjon om hvordan vi jobber med Performance Management for å oppnå mest mulig verdiskaping.

  Agenda:

  1. Hva er formålet med Performance Management? Teoretisk sett er det mange forslag til hvorfor vi bør fokusere på Performance Management og hva vi kan bruke det til. I denne delen vil Linn Gevoll involvere deg i noen av de teoretiske rammene for Performance Management.

  2. Hvordan ser de forskjellige tiltakene ut? Resultatstyring kan ha mange former. Linn vil dele sin erfaring med Performance Management i forskjellige organisasjoner. Hvordan kan de forskjellige tiltakene se ut?

  3. Hvordan ser Performance Management ut i fremtiden? Hele verden er for tiden. påvirket av COVID-19, som foruten å være en viktig helse- og sosialkrise, også skaper mange store utfordringer for organisasjoner. Når samfunnet igjen åpner seg, vil det også være nye utfordringer for mange organisasjoner som venter. Har dette betydning for måten vi tenker på Performance Management? Denne delen av møtet vil være en åpen diskusjon med deltakere i webinaret der Linn starter med å dele sine refleksjoner og diskuterer hvilke utfordringer og muligheter du ser for Performance Management for å skape verdier på en fremtidig arbeidsplass.  

   

  Møtet ledes av Håvard Berntzen, Leder Produktutvikling i HR Norge.
  Webinaret vil bli gjennomført i Teams Event, og du kan delta i live spørrerunde.


  Om foredragsholderen:

  Linn Gevoll, leder for Performance Management, Nordea Linn har en doktorgrad i Performance Management fra CBS, hvor hun har hatt et spesifikt fokus på design og implementering av innovative Performance Management-praksiser. Som leder for Performance Management i Novo Nordisk har Linn hatt ansvaret for å revidere Performance Management-prosessen. Linn er i dag ansvarlig for Performance Management i Nordea.

  Relaterte saker

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!